EN NINO I TOTES NOSALTRES NOMÉS PODEM DIR: GRÀCIES INFINITES!

EN NINO I TOTES NOSALTRES NOMÉS PODEM DIR: GRÀCIES INFINITES!

Ahir el vespre per fi vam tenir una estona per fer balanç i no volíem deixar de compartir-lo amb vosaltres. No volíem deixar de dir-vos, un cop i un altre, GRÀCIES!

Us mostrem aquí la factura final pagada a Canis per l’operació i recuperació d’en Nino. Hem de dir que els donatius van arribar rapidíssim i que han sumat 1.533€, que ens han donat aire per poder fer front sense dubtar ni un segon a l’operació, transfusió i postoperatori d’en Nino, i que a més ens han permés pagar un deute de 77€ que també teníem a Canis per la visita d’urgència de la Muu; la que va permetre salvar la vida dels 12 Minimuus que tenim, avui, entre nosaltres.

D’altra banda, hem comprat una gàbia trampa, molt necessaria de fa molt temps i que mai teníem pressupost per assumir. Doncs ja la tenim! ;)

Aquesta feina és, moltes vegades, molt desagraïda; gossos en pèssimes condicions, hores d’urgències, estrés, mals de cap, falta de cases d’acollida, gossos amb problemes de comportament… Però també hi ha dies que et despertes, mires enrere i recordes casos com en Nino o la Muu i els mires, a ells i als petits, i tot allò dolent s’esvaeix.

Els diners que “sobren”, si us sembla bé a tots, els seguirem utilitzant per salvar vides, per comprar pinso específic, pipetes, pastilles pels cucs, medicacó si cal i tantes altres coses que, durant el dia a dia són necessaries perquè tots els peluts de la família de l’Anxova Peluda tinguin, ni més ni menys, que allò que mereixen.

GRÀCIES, GRÀCIES I INFINITES GRÀCIES PER SER-HI SEMPRE QUE US NECESSITEM. Sense vosaltres això seria immensament més complicat!

PD: per cert, voldríem també fer una reflexió sobre aquest 21% d’IVA que s’aplica a la factura per a salvar-li la vida a en Nino; 21% equival a un IVA de producte de luxe, de veritat algú pensa que aquesta operació era un luxe?
És desesperant que encara ningú s’adoni que el veterinari no és cap luxe, el veterinari és una primera necessitat! I sinó, preguntem-li a en Nino!

 

14184390_1769154976678608_3698196535183725386_n14102764_1769154973345275_7848179814515657831_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>