Benvingut!    
 Xarxes socials:    

Política de Privacitat

Política de Privacitat

L’ús dels serveis de L’ANXOVA PELUDA suposa l’acceptació expressa de la nostra Política de Privacitat, que regula el tractament d’aquesta información i les mesures de seguretat implantades que eviten l’accés, modificació o eliminació dels nostres fitxers per part de persones no autoritzades.

TITULAR DEL LLOC WEB I DE LES DADES RECOPILADES

Denominació social: ASSOCIACIÓ PROTECTORA D'ANIMALS L'ANXOVA PELUDA

Nom Comercial: L’ANXOVA PELUDA

CIF: G55206262

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Mitjançant aquesta política de privacitat informem a tots els usuaris que vetllem per complir amb les directrius de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

FINALITAT D’AQUESTA WEB I DE LA RECOPILACIÓ DE LES DADES

Informem que les dades que els usuaris voluntàriament ens facilitin a través d’aquesta web seran incorporats als nostres sistemes de bases de dades amb la següent finalitat:

En el cas de sol·licitud d’informació mitjançant els formularis: per a enviar informació sobre la consulta realitzada.

En cas d’adopció o acollida: per a ralitzar els tràmits i contractes corresponents per a formalitzar l’acolliment o adopció.

.

DRET DE DESISTIMENT

Qualsevol usuari pot oposar-se a l’enviament de comunicacions comercials en qualsevol moment donant-se de baixa des del propi email rebut o enviant-nos un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant en l’assumpte: Drets RGDP i adjuntant fotocòpia del DNI.

Garanteix en tot cas l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, limitació i portabilitat, en els termes disposats en la legislació vigent.

 

CONSENTIMENT

Mitjançant la introducció de les seves dades personals, l’usuari atorga el consentiment inequívoc a L’ANXOVA PELUDA, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat d’aquests, perquè procedeixi al tractament de les dades facilitades en pro de les finalitats esmentades.

PROVEÏDORS I TERCERS

Informem que no cedim les dades personals a tercers sense el consentiment de l’usuari, excepte per obligació legal.

Les dades facilitades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament. Quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la destrucció total de les dades.

Ens reservem el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

 

Politica de Privacidad

El uso de los servicios de L’ANXOVA PELUDA supone la aceptación exprés de nuestra Política de Privacidad, que regula el tratamiento de esta información y las medidas de seguridad implantadas que evitan el acceso, modificación o eliminación de nuestros ficheros por parte de personas no autorizadas.

TITULAR DEL SITIO WEB Y DE LOS DATOS RECOPILADOS

Denominación social: ASSOCIACIÓ PROTECTORA D'ANIMALS L'ANXOVA PELUDA

Nombre Comercial: L’ANXOVA PELUDA

CIF: G55206262

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Mediante esta política de privacidad informamos a todos los usuarios que velamos para cumplir con las directrices de la normativa vigente en materia de protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (RGPD), relativo a la protección de las personas físicas en cuanto al tratamiento de datos personales y a la libre circulación de estos datos.

FINALIDAD DE ESTA WEB Y DE LA RECOPILACIÓN DE LOS DATOS

Informamos que los datos que los usuarios voluntariamente nos faciliten a través de esta web serán incorporados a nuestros sistemas de bases de datos con la siguiente finalidad:

En el caso de solicitud de información mediante los formularios: para enviar información sobre la consulta realizada.

En el caso de adopción o acogida: para realizar los trámites y contratos correspondientes para formalizar las acogidas o adopciones.

DERECHO DE DESISTIMIENTO

Cualquier usuario puede oponerse al envío de comunicaciones comerciales en cualquier momento dándose de baja desde el propio email recibido o enviándonos un correo electrónico a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicando en el asunto: Derechos RGDP y adjuntando fotocopia del DNI.

Garantiza en todo caso el ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación, información y oposición, limitación y portabilidad, en los términos dispuestos en la legislación vigente.

CONSENTIMIENTO

Mediante la introducción de sus datos personales, el usuario otorga el consentimiento inequívoco a L’ANXOVA PELUDA, declarante haber sido informado de las condiciones sobre protección de datos de carácter personal, aceptando y consintiendo el tratamiento automatizado de estos, porque proceda al tratamiento de los datos facilitados en pro de las finalidades mencionadas.

PROVEEDORES Y TERCEROS

Informamos que no cedemos los datos personales a terceros sin el consentimiento del usuario, excepto por obligación legal.

Los datos facilitados se conservarán mientras haya un interés mutuo para mantener el fin del tratamiento. Cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar la destrucción total de los datos.

Nos reservamos el derecho a modificar la presente política para adaptarla a novedades legislativas o jurisprudenciales.