Benvingut!    
 Xarxes socials:      

 

Marco, EN ADOPCIÓ


Us presentem en Marco!

Un senyor American que va ser decomissat d’una casa ocupada, juntament amb la seva companya i els seus bebès.

És un gos potent i cal un adoptant que conegui de la raça i en tingui l’experiència necessària, a canvi tindrà l’amor més pur i incondicional d’aquest magestuós pelut!
Haster, EN ADOPCIÓ
En Haster és el típic gos que recomanem quan algú vol un gos 10: educat, carinyós, simpàtic, sociable... un gos per estimar fins l'infinit!

En Haster té 5 anys i el vam rescatar d'una vida indigna que fa feia massa que s'allargava... vivia sempre tancat, desterrat perquè, en un accident de caça, va quedar coix d'una pota de darrera. Ja no servia... i per tant ja no calia cuidar-lo.

Tot i així, tot i haver passat mesos i mesos dins un tancat petit i fred, quan en Haster va sortir d'allà va demostrar com n'és de bo i com s'estima les persones i també els altres gossos!

La seva coixera ha quedat crònica però no li impedeix fer vida completament normal; passeja, corre i juga com qualsevol gos i no necessita cap tractament especial.

Vine a conèixer en Haster! Adoptar un adult és garantia de saber com és, quin caràcter té i com es comporta. Adoptar un adult és demostrar generositat i donar una nova vida a un gos que ho té difícil.

Adoptar en Haster serà la millor decisió que prendràs aquest any! N'estem segures ☺️
Niu, EN ADOPCIÓ
Us volem presentar en Niu.

Com molts ja sabreu, a mitjans de desembre ens demanaven ajuda per un gos que havien trobat al bosc amb les dues potes de davant trencades. El seu aspecte era molt dur i no sabíen si podríem ajudar-lo.

La lesió la tenia des de feia uns 15 dies i s'havia començat a calcificar i al ser un cadell que encara està en ple creiexement, els veterinaris ens van desaconsellar operar i espera a que anés ceixent.

La setmana passada vam fer una revisió i vam repetir les proves i ens van dir que estava molt millor que al principi i que fins l'any no podem valorar si operar o no.

La veritat és que en Niu està súper recuperat, corre, salta i juga com qualsevol cadell de 7 mesos, amb energia i una alegria que desborda tots els poros! El més probable, si tot segueix així és que ni tan sols calgui operar.

Així que ha arribat el moment! En Niu ja està preparat per trobar la seva família definitiva. Té 7 mesos i pesa 16kg.

És un gos ultra carinyós, simpàtic, alegre, agraït, sempre està content i amb ganes de jugar amb qui sigui! Tot i l'infern que va passar els 15 dies que va estar tirat al bosc amb les potes recent trencades, és un gos sense traumes, un gos feliç!

Es porta genial amb altres gossos, i pot fer vida completament normal.

Des de l'associació ens fem càrrec de les despeses que puguis anar-se generant d'aquesta lesió, i també ens en faríem de l'operació si, finalment, s'hagués de fer.

No ho dubtis més, si vols un gos fantàstic, aquest és en Niu!

Escriu-nos!