Benvingut!    
 Xarxes socials:      

 

Si estàs pensant en adoptar un pelut, estàs al lloc adequat! En primer lloc, t’has de plantejar que adoptar un gos és una responsabilitat i que durarà anys. Un animal és part de la família i, per això, abans d’adoptar, cal tenir present que les nostres circumstàncies poden canviar però que el gos o gossa sempre ha d’entrar als nostres plans. A més, a part de la responsabilitat, tenir un animal en condicions també genera una despesa econòmica. Cal tenir present que necessitarà, a més de menjar, vacunes, desparasitants, potser perruqueria, potser residència quan marxem de vacances,... i que haurem de fer front a tot això per tenir-lo en condicions.

I si tot això ho tenim clar i no ens espanta, fem-ho! Adoptar, és salvar una vida. Adoptar, és donar vida.

Com funciona el procés d’adopció?

Perquè tot vagi bé hem d’aconseguir trobar el pelut ideal. El que s’adapta millor al nostre estil de vida, costums, necessitats i espais. És per això que et recomanem que, abans de deixar-te guiar per una foto, ens contactis i parlem sobre quin gos o gossa pot encaixar més a la teva família. Nosaltres intentarem orientar-te i explicar-te, dels gossos que tenim, quins creiem que poden encaixar més amb tu i, a partir d’aquí, engeguem el procés perquè els coneguis. L’Anxova Peluda treballa amb casa d’acollida, no tenim refugi, i per tant, si vols conèixer els gossos caldrà que ens posem d’acord per quedar. En cas de voler adoptar un gos adult, sempre hi ha un període de prova, abans de fer qualsevol tràmit d’adopció, que consisteix en uns 10/15 dies d’acollida prèvia, perquè us conegueu i assegurar-nos que sou l’un per l’altre.

Vols saber les condicions d'adopció de la protectora? Te les expliquem!

Tots els gossos surten amb xip, primera vacuna, desparasitats i esterilitzats (en cas de cadell, l'esterilització es farà entre els 7 i els 9 mesos i és obligatòria per llei). 

L'adopció té un cost de 220€ en concepte de donació per a despeses veterinàries.

Som de l'Escala i, per tant, els tràmits de l'adopció s'han de venir a fer aquí.

 

Per veure a les gosses i gossos fes click aquí:

Femelles Machos